Header image

La Sfânta Mănăstire Ciuflea au fost întâmpinate alese sfințenii – Moaștele Sfintei Fericitei Matrona și a Sfântului Ierarh Spiridon al Trimitundei

În seara zilei de vineri, 28 februarie, la Sfânta Mănăstire Ciuflea au fost întâmpinate alese sfințenii – Moaștele Sfintei Fericitei Matrona și a Sfântului Ierarh Spiridon al Trimitundei.

La procesiunea de întâmpinare a participat soborul preoțesc și obștea Mănăstirii, precum și numeroși credincioși din municipiul Chișinău, dar și din alte localități ale țării.

A urmat slujba Privegherii, în timpul căreia creștinii alături de slujitorii Altarului Domnului au înălțat rugăciuni, cerând de la acești doi minunați Sfinți ai Ortodoxiei mijlocire către Mila și mângâierea cea mare, care este Hristos Dumnezeu.

Cu prilejul acestui eveniment important din viața Bisericii, dar și a Hramului Mănăstirii Ciuflea, Duminica, 1 martie, la Sfânta Mănăstire este așteptat, Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Moldova, ÎPS Mitropolit Vladimir, care va oficia Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie.

Sfântă Fericită Matrona și Sfinte Ierarhe Spiridon, rugați-Vă lui Dumnezeu pentru noi!