Header image

PC Arhimandrit Nicolae (Roșca), a participat la Sfânta Liturghie praznicală în Catedrala „Sfântul Ierarh Nicolae” din Orhei

Sâmbătă, 4 septembrie 2021, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului VLADIMIR, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove, PC Arhimandrit Nicolae (Roșca) duhovnic-administrator al Mănăstirii „Sf. M. Muc. Teodor Tiron” Ciuflea, a participat la Sfânta Liturghie praznicală în Catedrala „Sfântul Ierarh Nicolae” din municipiul Orhei.

Înaltpreasfințitul NICODIM, arhiepiscop de Edineț și Briceni aniversează astăzi, 4 septembrie 2021, 65 de ani ai vieții.

La slujba de sărbătoare au participat alături de arhiepiscopul NICODIM, Înaltpreasfințitul AGAPIT, mitropolit de Moghiliov-Podolisk și Șargorod, Preasfințitul IOAN, Episcop de Soroca, Vicar mitropolitan, Preasfințitul SILUAN, episcop de Orhei, vicar mitropolitan, stareți și starețe de mănăstiri, protopopi, preoți și creștini, veniți la sărbătoare.

La încheierea Liturghiei, PC Nicolae a felicitat pe Arhiepiscopul omagiat cu ocazia împlinirii a 65 de ani de viață pământească dorindu-i ani mulți și binecuvântați, plini de roade mărețe și fapte bune.