Header image

A fost sfințită Direcţia educaţie, tineret şi sport, sectorul Centru

Joi, 19 ianuarie 2022, după săvârșirea sfintei liturghii în ajunul mareului praznic al Botezului Domnului, preacuviosul părinte arhimandrit Nicolae (Roșca), duhovnicul mănăstirii Ciuflea, împreună cu soborul de slujitori, a săvârșit slujba de sfințire a Direcţiei educaţie, tineret şi sport, sectorul Centru, al Capitalei.

La acest important și frumos eveniment duhovnicesc, au participat dna Natalia Strajescu, Șef al Direcției, precum și numeroși colaboratori.

Cu acest binecuvântat prilej, arhimandritul Nicolae a felicitat conducerea și personalul Direcției, totodată îndemnându-i în activitatea lor profesională să se conducă de Legile Statului, dar și de Legile Dumnezeiești, pentru ca munca lor să fie exemplară și cu adevărat folositoare întregii societăți.

La rândul său, dna Natalia Strajescu, Șeful Direcției a mulțumit preacuviosului arhimandrit Nicolae, pentru bunăvoință și gândurile bune, menționând că evenimentul de astăzi este de o mare importanță spirituală pentru colaboratorii Direcției educaţie, tineret şi sport, sectorul Centru.

Direcția educație, tineret și sport, sectorul Centru reprezintă o structură specializată de conducere, care se subordonează Direcției Generale  Educație, Tineret și Sport.