Header image

ANUNȚ! Ierarhii BOM vor săvârși Sfânta Liturghie prilejuită de recenta împlinire a 55 de ani de viață a PC Arhim. Nicolae (Roșca), Duhovnicul-administrator al Mănăstirii Ciuflea

Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Moldova, Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Vladimir va oficia marți, 6 septembrie 2022, începând cu ora 9:00 Sfânta și dumnezeiasca Liturghie prilejuită de recenta împlinire a 55 de ani de viață pământească a Preacuviosului Părinte Arhimandrit Nicolae (Roșca), Duhovnicul-administrator al Mănăstirii Ciuflea.

În dimineața zilei, începând cu ora 08:00, Preacuvioșia Sa, Părintele Arhimandrit Nicolae va întâmpina pe Arhiepiscopii și Episcopii Bisericii Ortodoxe din Moldova.

Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Vladimir va fi întâmpinat la ora 08:45 de către un Sobor de Arhierei, Preoți militari, oaspeți invitați și creștinii prezenți la Sfânta Liturghie care va fi oficiată în Catedrala istorică a Mănăstirii „Sf. M. Mc. Teodor Tiron”.

Îndemnăm pe toți creștinii care doresc și au posibilitate, să participe la Sfânta Liturghie, eveniment istoric pentru Sfânta Mănăstire încât, vor Liturghisi toți membrii Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe din Moldova.

Așa să ne ajute Dumnezeu!