Header image

ANUNȚ! Până pe 7 mai 2022, Icoana și Chivotul cu Moaștele Sfintei Matrona se vor afla în Sfânta Mănăstire

Luni, în săptămâna a II-a după Paști, 2 mai 2022, Biserica Ortodoxă prăznuiește pe Sfinta Fericita maică Matrona de la Moscova. Cu acest prilej de sărbătoare, aducem sincere felicitări cu doriri de bine tuturor celor ce poartă numele sau hramul casei în cinstea Sfintei Fericitei maici Matrona de la Moscova.

Aducem la cunoștință căci, cu binecuvântarea ÎPS Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al Întregii Moldove și cu purtarea de grijă a Preacuviosului Părinte Arhimandrit Nicolae (Roșca), Duhovnicul-administrator al Sfintei Mănăstiri, Icoana și Chivotul cu moaștele Sfintei Fericitei maici Matrona de la Moscova vor fi prezente în Mănăstire până pe 7 mai 2022 după care la cererea mai multor enoriași ai Bisericii Ortodoxe din Moldova, se vor afla în Găgăuză pentru ca și creștinii de acolo, să se bucure de mângâierea Sfintei Matrona și de ajutorul grabnic de care, fiecare din noi, avem nevoie.

Îndemnăm pe toți cei ce au dorință și dragoste de a se ruga și de a da Slavă Bunului Dumnezeu și Sfintei Fericitei maici Matrona să vină la Sfânta Mănăstire Ciuflea până pe 7 mai 2022 timp în care Chivotul cu Moaște și Sfânta Icoană va fi prezentă în Sfânta Mănăstire.

Condacul 1

Din scutece de Duhul lui Dumnezeu fiind aleasă, fericită maică Matrona, orbirea și neputința trupească pentru curăția duhovnicească de la Dumnezeu primind, cu darul înainte-vederii și al minunilor te-ai îmbogățit. Pentru aceasta și noi, cu mulțumire, cunună de laudă îți aducem, cântând:
Bucură-te, cuvioasă maică Matrona, caldă rugătoare lui Dumnezeu pentru noi!