Header image

ANUNȚ! Sfânta Liturghie în noaptea trecerii dintre ani

În noaptea trecerii dintre ani, obștea monahală și soborul de slujiotri ai mănăstiririi Ciuflea vor întâmpina noul an 2016, în rugăciune.

Rugăciunile vor urma conform rânduielilor tipiconale, de săvârşire a Miezonopticii, a Acatistului Domnului nostru Iisus Hristos, la sfârşitul căreia se vor adăuga rugăciunea de mulţumire şi cântarea „Apărătoare Doamnă…”.

În noaptea dintre ani, Preacuviosul Părinte Nicolae (Roșca), Duhovnicul-administrator al Sfintei Mănăstiri Ciuflea va oficia Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie, în cadrul căreia se vor rosti rugăciuni speciale de mulţumire pentru darurile lui Dumnezeu din anul (civil) care se va încheia, dar şi cereri de binecuvântare și ajutor pentru anul care va începe.

Programul va începe joi, la orele 23.30, când soborul de slujitori şi ostenitori ai Mănăstirii va săvârşi Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie.

Frați creștini, Vă invităm să participați cu mic cu mare la această slujbă nocturnă care constituie, deci, un bun prilej de a petrece în rugăciune momentul trecerii dintre ani, de a mulţumi Preasfintei Treimi pentru binefacerile primite!