Header image

Înmormântarea Colonelului Ivan Ivanovici Suhorukov

Marți, 29 iunie, la Biserica „Tuturor Sfinţilor” din incinta Cimitirul Central „Armenesc” a fost oficiată Slujba Înmormântării robului lui Dumnezeu, dl Suhorukov Ivan Ivanovici, Colonel și veteran de război, de către Arhim. Nicolae (Roșca), Duhovnicul-administrator al Mănăstirii Ciuflea, alături de care s-au rugat un sobor de preoți și diaconi.

Familia, veterani și camarazi de luptă au venit astăzi să-și ia rămas bun de la  Colonelul Suhorukov, omul care a luptat în Marele Război Patriotic pentru apărarea Țării, Credinței și a Neamului.
La eveniment a participat Ministrul Apărării în exerciţiu dl Victor Gaiciuc, Directorul centrului de istorie și tradiție dl General Ion Coropceanu și alți reprezentanți ai Forțelor Armate.

La finalul Slujbei Prohdului, Arhimandritul Nicolae s-a adresat cu un mesaj de condoleanțe: “În aceste momente grele pentru întreaga familie, pentru toți cei care l-au cunoscut şi preţuit, vă adresăm sincere condoleanţe şi vă încredinţăm de întreaga noastră compasiune. Ne rugăm Milostivului Dumnezeu să odihnească sufletul lui, împreună cu drepţii în lumina Împărăţiei Cerurilor, unde nu este durere, nici întristare, nici suspin, ci viaţă fără de sfârşit, iar familiei îndoliate şi tuturor celor care l-au iubit şi preţuit, să le dăruiască mângâiere și să-i întărească întru nădejdea învierii celei de obşte şi a iubirii milostive a Mântuitorului nostru Iisus Hristos Cel răstignit şi înviat.”

Colonelul Suhorukov Ivan Ivanovici a fost înmormântat marți, 29 iunie, la Cimitirul Central din Chişinău.

Veşnica lui pomenire din neam în neam!