Header image

ÎPS Mitropolit Vladimir a primit la Reședința Mitropolitană pe PC Părinte Arhim. Nicolae (Roșca), Duhovnicul-administrator al Mănăstirii Ciuflea

În după amiaza zilei de joi, 18 ianuarie 2018, ÎPS Mitropolit Vladimir a primit la Reședința Mitropolitană pe PC Părinte Arhim. Nicolae (Roșca), Duhovnicul-administrator al Mănăstirii Ciuflea din Capitală, însoțit de Dl Eugen Chiriac, enoriaș al acestei sfinte Mănăstiri.

Părintele Arhimandrit Nicolae i-a raportat Mitropolitului despre documentarea minunii ce a avut loc în seara zilei de luni, 15 ianuarie 2018, la Mănăstirea Ciuflea – Icoana Μaica Domnului „Odighitria” din Baital („Одигитрия” Байтальская) adusă spre închinare credincioșilor în data de 5 ianuarie a.c. la Mănăstirea Ciuflea a început să izvorască mir.

ÎPS Vladimir a adus laude Preasfintei Născătoare de Dumnezeu și a salutat prelungirea șederii Icoanei „Odighitria” din Baital, la Mănăstirea Ciuflea din Capitală, până la data de 01.02.2018.

Deasemenea în cadrul discuției Duhovnicul Mănăstirii Ciuflea i-a adus la cunoștință Întîistătătorului despre intenția de a înființa o Asociație Creștin Ortodoxă a purtătorilor numelui în cinstea Sfântului Ierarh Nicolae, Arhiepiscopul Mirelor Lichiei, care își propune drept scopuri de a desfășura activități cultural-misionare și de caritate, precum și de a-i uni pe toți cei care poartă numele în cinstea marelui ierarh Nicolae.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media