Header image

Mesaj de felicitare adresat Preacuviosului Arhimandrit Nicolae (Roșca) cu ocazia împlinirii a 56 de ani de viață

Preacuviosul părinte arhimandrit Nicolae (Roșca), duhovnicul-administrator al Mănăstirii ”Sf. Mare Mucenic Teodor Tiron” – Ciuflea, împlinește astăzi, 16 august 2023 vârsta de 56 de ani. Cu această ocazie, slujitorii sfântului altar și obștea monahală i-au adresat Preacuvioșiei Sale un mesaj de felicitare.

Preacuvioase părinte arhimandrit și duhovnic Nicolae,

În zi de sărbătoare, Vă aducem sincere și cordiale felicitări cu prilejul aniversării zilei de naștere, însoțite de urări de bine, dorindu-Vă să aveți parte și de acum înainte de ani sănătoși, toți închinați muncii pe ogorul Domnului, îndrumării credincioșilor spre căpătarea vieții veșnice și să continuaţi cu același zel, toate lucrările începute spre Slava lui Dumnezeu şi spre mântuirea turmei cuvântătoare pe care o păstoriți cu multă blândețe și dăruire de sine.

Vă urăm ca și în continuare să Vă bucurați de același respect și apreciere din partea confraților slujitori, precum și a numeroșilor fii și fiice duhovnicești pe care cu înțelepciune îi îndrumați și îi povățuiți întru săvârșirea celor mântuitoare pentru suflet.

Hotărârea şi bunele intenţii ale Preacuvioșiei Voastre ne fac să credem că şi în continuare Veţi munci cu aceiaşi râvnă pentru binele şi propășirea Bisericii Drept-măritoare, ne rugăm Mântuitorului Iisus Hristos, „Păstorul Cel Bun” (Ioan 10, 11) şi „Arhiereul mărturisirii noastre” (Evrei 3, 1) să Vă dăruiască sănătate şi bucurii, păstrând aceeași râvnă sfântă pentru Biserică şi Neam!

Cu deosebită dragoste și aleasă prețuire Vă spunem cu bucurie,

La mulți și binecuvântați ani!

Cu smerenie, slujitorii sfântului altar și obștea monahală