Header image

Mesaj de felicitare adresat Preacuviosului Părinte Arhimandrit Nicolae cu prilejul aniversării a 55 de ani de viață pământească, din partea obștii Mănăstirii Ciuflea

Preacuviosul Părinte Arhimandrit Nicolae (Roșca), Duhovnicul-administrator al Mănăstirii ”Sf. Mare Mucenic Teodor Tiron” – Ciuflea, împlinește astăzi, 16 august 2022 vârsta de 55 de ani. Cu această ocazie, slujitorii sfântului altar și obștea monahală i-au adresat Preacuvioșiei Sale un mesaj de felicitare.

 

Preacuvioșiei Voastre,

Preacuvioase Părinte Arhimandrit Nicolae,

Duhovnic-administrator al Mănăstirii „Sf. M. Mc. Teodor Tiron” Ciuflea

În lumina curată a popasului aniversar, prilejuit de împlinirea a 55 de ani de viață pământească, aducem sincere felicitări însoțite de urări de bine, dorindu-Vă să aveți parte și de acum înainte de ani sănătoși, închinați muncii pe ogorul Domnului, îndrumării credincioșilor spre căpătarea vieții veșnice și să continuaţi cu același zel, toate lucrările începute spre Slava lui Dumnezeu şi spre mântuirea turmei cuvântătoare pe care o păstoriți cu multă blândețe și dăruire de sine.

Vă urăm ca și în continuare să Vă bucurați de respect și apreciere din partea confraților slujitori și a numeroșilor fii și fiice duhovnicești, pe care cu înțelepciune îi îndrumați și îi povățuiți întru săvârșirea celor mântuitoare pentru suflet.

Ne rugăm Mântuitorului Iisus Hristos, „Păstorul Cel Bun” (Ioan 10, 11) şi „Arhiereul mărturisirii noastre” (Evrei 3, 1) să să Vă dăruiască în continuare aceeași râvnă sfântă și multă tărie în dragostea față de Biserică și credincioșii ei. Harul Duhului Sfânt să se reverse totdeauna cu îmbelșugare asupra Preacuvioșiei Voastre, ca ajutor spre continuarea frumoaselor realizări pastorale, misionare și culturale!

Cu deosebită dragoste și aleasă prețuire Vă spunem cu bucurie,

La mulți și de Dumnezeu binecuvântați ani, Preacuvioase Părinte!

Cu smerenie, slujitorii sfântului altar și obștea monahală