Header image

Preoții Sectorului Sinodal Activitate Pastorală în MAI, Ministerul Apărării şi Organele de Drept în vizită la Ministerele de Forță

În după amiaza zilei de mirecuri, 20 decembrie, un grup de preoți militari împreună cu PC arhim. Nicolae (Roșca), duhovnicul-administrator al Mănăstirii Ciuflea și președintele Sectorului Sinodal Activitate Pastorală în MAI, Ministerul Apărării şi Organele de Drept au vizitat Ministerele: al Apărării și al Afacerilor Interne ale Republicii Moldova.

Luând în considerație deja prăznuirea Sfântului Ierarh Nicolae din data de 19 decembrie dar și perioada de concediu pentru sărbătorile de iarnă a cadrelor bugetare, preoții militari și corul de preoți al Protopopiatului de Criuleni și Dubăsari au adus vestea Nașterii Domnului Iisus Hristos în aceste două instituții de stat și colectivului de angajați.

Părintele Nicolae a venit cu un mesaj de felicitare și gânduri bune cu ocazia Marelui Praznic al Nașterii Domnului și a sărbătorilor ce încununează acest anotimp frumos, dorindu-le pace, bucurii sfinte și realizări remarcabile în slujba deloc ușoară pe care o au în subordine.

De asemenea cu mesaje de felicitare, mulțumire și recunoștință au venit: Ministrul Apărării, dl Anatolie Nosatîi și Ministrul Afacerilor Interne, dl Adrian Efros care au remarcat importanța sărbătorilor de iarnă care au ca scop să ne unească, totodată au remarcat și importanța dar și necesitatea colaborării preoților cu instituțiile statului punându-și nădejdea în Domnul ca și de acum înainte această colaborare să fie una prosperă.