Header image

Vă invităm sâmbătă, 2 martie, la hramul Mănăstirii ”Sf. M. Mc. Teodor Tiron” Ciuflea

Dragi enoriași și pelerini ai Sfintei Mănăstiri Ciuflea,

Sâmbătă, 2 martie 2024, cu ocazia hramului Mănăstirii „Sf. M. Mc. Teodor Tiron” din capitală, Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Moldova, Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir, va oficia Dumnezeiasca Liturghie praznicală.

Începând cu ora 9:00, Soborul de Ierarhi și preoți slujitori va oficia o litie morțească pentru odihna și iertarea păcatelor celor care au luptat jertfelnic pentru suveranitatea și integritatea Republicii Moldova, căzuți pe câmpul de luptă în războiul de pe Nistru. După acest moment solemn, se va desfășura Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie.

Alături de Întâistătător, vor înălța rugăciuni ÎPS Anatolie, arhiepiscop de Cahul și Comrat, ÎPS Marchel, arhiepiscop de Bălți și Fălești, ÎPS Nicodim, arhiepiscop de Edineț și Briceni, precum și episcopii-vicari: PS Ioan de Soroca și PS Filaret de Căpriana. Vor participa, de asemenea, PC arhim. Nicolae (Roșca), duhovnicul-administrator al mănăstirii, un sobor de slujitori și preoți militari, membri ai conducerii forțelor de ordine a țării, obștea monahală și enoriașii mănăstirii.

Vă invităm pe toți să fiți prezenți la Sfânta Mănăstire Ciuflea sâmbătă, 2 martie, începând cu ora 8:00, când va avea loc întâmpinarea soborului de arhierei ai Bisericii Ortodoxe din Moldova.

Cu respect,
Administrația Mănăstirii