Header image

Sărbătoriți prin Sfânta Liturghie – 55 de ani de la naștere a Preacuviosului Părinte Arhimandrit Nicolae (Roșca)

Marți, 16 august 2022, Preacuviosul Părinte Arhimandrit Nicolae (Roșca), duhovnicul-administrator al Mănăstirii Ciuflea, cu multă bucurie duhovnicească și-a prăznuit prin Sfânta și dumnezeiasca Liturghie, aniversarea a 55 de ani de viață pământească.

Alături de Preacuvioșia Sa, au fost alături și împreună în rugăciuni, un sobor de preoți și diaconi, obștea mănăstirii și enoriașii prezenți care au venit în această zi de sărbătoare pentru Părintele Nicolae.

După oficierea Sfintei Liturghii a urmat un Te-deum de sănătate și mulțumire Preabunului Dumnezeu pentru toate binefacerile ce au fost și sunt prezente în viața Preacuviosului Părinte Arhimandrit Nicolae, neobosit lucrător în Via Domnului și propovăduirea evangheliei Fiului Omului, Domnul nostru Iisus Hristos.

Clericii și obștea mănăstirii au felicitat pe Părintele omagiat dorindu-i: „ca și în continuare să Vă bucurați de respect și apreciere din partea confraților slujitori și a numeroșilor fii și fiice duhovnicești, pe care cu înțelepciune îi îndrumați și îi povățuiți întru săvârșirea celor mântuitoare pentru suflet.” se arată în mesajul de felicitare.

Numeroși credincioși au ținut ca și ei, din stimă și dragoste față de Părintele Arhimandrit, să îl felicite călduros pentru povățuire, susținere, dragoste și rugăciunile înălțate la Altarul Domnului.